Τρόποι Αποστολής

www.antouaneta.gr

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής: Υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής που μπορείτε να λάβετε την παραγγελία σας.

  1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ν. Πλαστήρα 16 στο  Μαρούσι, ή από το κατάστημα στη Χώρα της Νάξου.
  2. Αποστολή των προϊόντων μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, με χρέωση 6,50€ για παραγγελίες μέχρι 70 € Πανελλαδικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μεσω αντικαταβολής, η χρέωσή σας θα είναι 3,00€  επιπλέον.

​Για παραγγελίες άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.

Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα η παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες . Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία Courier , ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email.

Εάν επιλέξετε προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσης από τα εργοστάσια του εξωτερικού στο κατάστημά μας είναι 15 εργάσιμες ημέρες & θα ενημερωθείτε με  σχετικό email για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (π.χ έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή ή κάποια καθυστέρηση παραλαβής του προιόντος),  θα σας ενημερώσουμε τηλέφωνικώς είτε μέσω email, προκειμένου να βρούμε μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Για αποστολή εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για τον τρόπο παράδοσης και το κόστος των μεταφορικών.