Τεχνογνωσία

www.antouaneta.gr

Αναρτήθηκε από antouaneta 20/04/2022 0 Σχόλιο(α)

 

Η εταιρία  ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ εισέρχεται στο χώρο του οικιακού ιματισμού στις αρχές της δεκαετίας του 1980.  Από την αρχή το κατάστημά μας ήταν γνωστό ως αφιερωμένο στην πώληση υφασμάτων κορυφαίας ποιότητας.
Μετά από 40 πλέον χρόνια η εταιρία μας είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο των υφασμάτων κουρτινών &  υφασμάτων επίπλων. Με την πάροδο του χρόνου, αναπτυχθήκαμε γρήγορα, αλλα παραμείναμε πάντα αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε την ίδια προσωπική εξυπηρέτηση, όπως τις πρώτες εκείνες ημέρες.

 

Κουρτίνες φτιαγμένες με βάση τις ανάγκες σας    


Στο επίκεντρο της δουλειάς μας, βρίσκεται η επεξεργασία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων με σκοπό να  τα προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες, όπου με την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα μας, γίνεται πραγματικότητα. Το προσωπικό μας μεταμορφώνει τα υφάσματά σας σε κουρτίνες, μαξιλάρια, ρόμαν, ρόλερ, ειδικές κατασκευές κ.α. τα οποία προωθούνται σε εργαστήρια εξειδικευμένα στην επεξεργασία υφασμάτων. 
Με χρόνια εμπειρίας πίσω μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε κομμάτι που παραγγέλνετε θα είναι προσεκτικά κατασκευασμένο και φινιρισμένο στο χέρι σύμφωνα με τα απαιτητικά μας πρότυπα. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο κομμάτι που θα λατρεύετε και θα αντέχει στο χρόνο.

 

Η υποστήριξη των  πελατών μας


Το όραμά σας για το τέλειο σπίτι είναι σημαντικό για εμάς, γι' αυτό είμαστε  πάντα πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουμε και να σας υποστηρίξουμε με το έργο εσωτερικού σχεδιασμού σας. Με όπλο την εμπειρία μας και  τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζονται βρισκουμε λύσεις σε όλα σας τα ερωτήματά σας, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.